Online ‘spreekuur’ voor geneeskundestudenten en artsen

‘Een klein inkijkje in het werkende leven van de bedrijfsarts’

Vanaf april 2021 organiseert bedrijfsartsworden.nl online spreekuren om geïnteresseerden kennis te laten maken met het vak. Elke keer staat een andere ambassadeur centraal met zijn of haar verhaal.

Afgelopen jaren stonden ambassadeurs van bedrijfsartsworden.nl regelmatig in klaslokalen of op drukbezochte carrièrebeurzen. Sinds de uitbraak van COVID-19 was dat niet of nauwelijks meer mogelijk. Om toch geneeskundeprofessionals en -studenten kennis te kunnen laten maken met het vak, is nu het online spreekuur ontwikkeld.

Online alternatief

Het doel is om volledig coronaproof een inspirerende, informatieve en persoonlijke sessie te houden voor geïnteresseerden. Bij het spreekuur staat telkens één ambassadeur centraal met zijn of haar verhaal. Elk spreekuur geeft een klein inkijkje in het werkende leven van de bedrijfsarts en biedt volop ruimte voor deelnemers om vragen te stellen over het vak en de opleiding.

Zoom in

De online sessie duren maximaal een uur. Deelname aan het spreekuur is gratis, wel moeten geïnteresseerden zich aanmelden via bedrijfsartsworden.nl/onlinespreekuur.

 

Deel dit artikel: